TUSSEN ZUSSEN

NIEUWE DATUM: 17 september 2021 om 20.00 uur

Een indringende voorstelling over de moeizame relatie tussen twee zussen. Herkenbaar , grappig , ontroerend , verrassend ….
met Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten

(foto: Francis Devolder)

Isabel bezoekt haar zus Linda. De zussen zijn totaal verschillend . Linda is moeder van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel is een talentvolle kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Het duurt niet lang of de strijdbijl wordt liefdevol opgegraven en ze hervallen in hun kinderachtige typische “zussen-gekibbel” waar verleden en heden cruciaal blijken te zijn.

Blijven ze steken in het verleden … of zijn ze in staat hun leven een andere wending te geven? Blijkt dan ook nog dat Isabel met een bepaalde missie naar haar zus is gekomen …

 

Kaarten bestellen:

Had U reeds kaarten besteld? U kan deze omruilen voor de voorstelling op de nieuwe datum. Laat ons een seintje via mail of telefoon! Kan U deze dag niet en heeft U uw kaarten al betaald, laat het ons weten, dan kunnen we U deze terugbetalen … Tenzij U het als gift wil schenken om ons te helpen in deze moeilijke periode! (Bedankt!)

 

• Kassa: € 17,00

• Voorverkoop, 60+, groepen vanaf 15 personen en leden Open Doek: € 15,00
• Studenten (-26): €12,00 (vergeet je studentenpas niet !)
• Kansenpas: €2,50 (vergeet je cultuurcheque niet mee te brengen !)

 

Vooraf storten kan je doen op rek. nr. BE77 1450 5252 3842 van VZW De Vlasbloem, Gyselstraat 9, Nieuwkerken (vermeld zeker de datum van de voorstelling en aantal personen!) Je (genummerde) kaarten zullen dan klaarliggen aan de kassa.

 

bel of sms naar 0471 83 22 13 of via ons formulier