Back on Track

VZW De Vlasbloem stelt U het popkoor Voix-Là voor dat in ons Kunstencentrum optreedt op

21 en 22 april 2023 om 20.00 uur.

In 2023 is Voix-Là weer helemaal terug, en hoe!

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april staan ze in het knusse zaaltje van de Vlasbloem met “Back on Track”.  

Voix-Là laat zich niet gemakkelijk in één woord beschrijven. Een popkoor, een vocaal ensemble, een coverkoor… Niets ervan dekt de volledige lading van wat Voix-Là te bieden heeft. Maar laat het ons toch even proberen.

Voix-Là is een bont gezelschap van 12 stemmen die hun sporen verdienden in klassieke koren overal in het Waasland maar goesting hadden om hun tanden ook in het lichtere genre te zetten. Een eenmalig optreden op de Beverse Feesten smaakte naar meer en vormde het startschot voor een ondertussen indrukwekkende reeks concerten. Van een intieme setting tot een nokvolle schouwburg, aan de zijde van een kleinkunstgroep of ondersteund door een heuse bigband.

Met hun typische ‘Voix-là blend’ ontroeren ze al bijna 15 jaar menig oor. Vandaag zijn ze na een noodgedwongen coronapauze ‘Back on Track’ met een rijkgevulde jukebox aan klassiekers en klassiekers-in-wording met een bijzonder Belgisch tintje. Van Stromae tot Arno en alles daartussen: ‘Back on Track’ belooft in ieder geval een feest van vocale herkenning te worden. Een ontspannend muzikaal avondje met vierstemmige klanken (en soms méér!) van Wase bodem onder toeziend oog (en oor) van Isabelle De Lange.

Wens je kaarten te bestellen? Online bestellen en betalen? Klik hier! 

Let op! 22 april volledig uitverkocht! Voor 21 april nog enkele kaarten beschikbaar!

Je kan nu je plaats zelf bepalen als je dat wenst! We vragen wel om geen enkele plaats open te laten.PRIJZEN

online voorverkoop (met keuze van plaats): € 15.00 (+ € 1,00 servicekost)

kassa: € 16.00 (resterende plaatsen)