COCONUT CLUB

Toneelvereniging De Vlasbloem

 brengt COCONUT CLUB, een stuk van en in een regie van Jan Geers.

De Coconut was in de tachtiger jaren een café in de uitgaansbuurt rond het Apostelplein. Het beleefde toen zijn hoogdagen.

De Vlasbloem brengt je terug naar de jaren tachtig in Sint-Niklaas. Plaatselijk breigoedfabrikant Paul Bekaert is een exponent van de Millet-generatie. Een echte Sintniklazenaar die werkt in het breigoedfabriek van zijn vader. Soms raast hij met de Porsche van zijn vader door de straten van Sint-Niklaas. Hij pendelt tussen Bad Michel, de Coconut en de Steeg op zoek naar vrouwen en genot. Hij koopt zijn kleren liefst bij Tiffanys in de Stationsstraat.

De Coconut is een komedie over mensen die boven hun stand leven. 

Een allegorisch verhaal over uiterlijk vertoon. 

Spelers:
Alfons Andries, Liesbeth Cap, Claire De Coster, Kries De Vriese, Koen De Vriese, Dirk Dullaert, Sophie Heirbaut, Stefan Joos, Arlinda Kessels, Sophie Maris, Femke Van Stappen, Ignace Vervaet, Herman Waterschoot, Ludo Waterschoot.

Ben je benieuwd en wil je al kaarten bestellen?

Let op! We beperken het aantal toeschouwers in onze zaal … Wie dan liever een beetje apart zit, zal die mogelijkheid krijgen. Wees er dus tijdig bij!

Er zijn enkel nog plaatsen op 4, 17 en 18 december vrij!

Vergeet zeker uw mondmasker en uw ‘coronapas‘ (CST) niet!

De luchtkwaliteit wordt ook voortdurend gemonitord.

€ 12.00 aan de kassa 

€10.00 Voorverkoop, groepen +15, 60 +

€ 6.00 studenten -26

€ 2,50 kansenpas (met cultuurcheque)

Dan kan je dit telefonisch op het nummer 0471 83 22 13 (telefoon of sms) of via ons formulier

Voorverkoop: na reservatie, storten op rekeningnummer BE81 7376 1710 2424 van toneelvereniging De Vlasbloem met vermelding van uw naam en de datum van de voorstelling.