VIER VROLIJKE VROUWTJES

Een stuk van Paul Coppens, gebracht door onze toneelvereniging op 30 november, 6, 7, 8 13 en 14 december 2024 in een regie van Dirk Dullaert.

Over het stuk …

Iedere week op vrijdag komen vier vriendinnen samen voor een avondje uit. Ze noemen zich de VVV – De Vier Vrolijke Vrouwtjes. Dat is telkens het moment voor Imke om haar zorgen aan de kant te zetten. Zij ontfermt zich over haar broer die na een auto-ongeval een licht verstandelijke beperking heeft opgelopen en zijn geheugen is kwijtgeraakt. Dus die wekelijkse vrolijke bijeenkomsten zijn een welgekome ontspanning voor haar. Na zo’n uitbundig avondje komen de overige vriendinnen op het idee om eens, puur voor de fun, een date te zoeken voor Imke. De week nadien verschijnt inderdaad de ‘uitverkorene’: Nico. Maar Imke ziet het echt niet zitten met die man. Trouwens, ze is vastbesloten geen enkele relatie te beginnen en daar heeft zij haar (verrassende) reden voor. Ze doet er dan ook alles aan om Nico weg te krijgen. Maar dat lukt haar niet zo best. Hij blijft maar steeds opnieuw opduiken… Een komedie vol vrolijkheid maar met een gevoelige ondertoon en af en toe een vleugje ontroering. (Cop. auteur)

Werken mee ….

 

Spelers: Liesbeth Cap, Koen De Vriese, Danka De Wert, Sophie Heirbaut, Sophie Maris en Stieven Rottier.

Regie-assistente : Annemieke Maes
Productieleiding  : Patricia Cappaert

En natuurlijk onze technische ploeg!

 

Meer info volgt spoedig!

Cookies

We use cookies to ensure you have the best experience, improve functionality and performance, personalize ads, and analyze traffic. By clicking ‘Accept & close,’ you agree to our use of cookies. Visit our Cookie Policy.